Vrijblijvend feesten en ontmoeten. Blijvend gezellig.

Fijn zaken doenBusiness

Maak de Afspraak !

Een warm welkom voor je partners en medewerkers. Een presentatie die bij blijft. Een teambuilding die smaakt naar meer. De Afspraak vs De Digitale Meeting: 1-0

Seminaries, meetings, of business lunches in een inspirerende omgeving. De Afspraak sluit aan bij je bedrijfsnoden met up-to-date presentatie- en netwerk tools. Contacteer ons voor de mogelijkheden. Onze lokale partners verzekeren een verzorgde catering.

Pauze werkt. Zeker op ons terras. Bij mooi weer zetten we medewerkers en gasten graag op hun plaats in onze tuin. Maar we sturen hen even graag wandelen of laten ze samen met onze partners op de fiets of de e-step het Pajottenland verkennen.

Telewerkers hebben ongelijk
Business events in de Afspraak

IETS ORGANISEREN MET JE BEDRIJF bij ons in de Afspraak

Vergadering

Comfortabele zitplaatsen aan tafels met voldoende ruimte om elke deelnemer op een actieve en dynamische manier aan de vergadering te laten deelnemen. Contacteer ons voor de capaciteit en de schikking van de tafels.

Presentatie / Semenarie

We halen de tafels weg en schikken de stoelen in rijen. Presentaties door één of meerdere sprekers is mogelijk. Contacteer ons voor de capaciteit.

Team-building

Misschien niet overal verplicht maar wel altijd plezant in de Afspraak. We schikken de ruimte, tafels en stoelen helemaal à la carte. Met of zonder de bedoeling ze de hele tijd te laten staan. Een wandeltocht of rondje met de fiets of e-step in de omgeving overtuigt de laatste twijfelaar om deel te nemen.

Receptie/Personeelsfeest

Onze partners zijn bedreven in smaak en gezelligheid en maken van dat jaarlijks personeelsfeest een momentje om echt naar uit te kijken.

Andere voorstellen zijn bespreekbaar

Reserveer nu je bedrijfsevent