Vrijblijvend feesten en ontmoeten. Blijvend gezellig.

Het blijft onder ons he Feestplek

Maak de Afspraak !

Van babyborrel over huwelijksfeest tot rouwtafel. Samenkomen met familie en goede vrienden doe je om heel gevarieerde redenen. Maar in de Afspraak doe je het wel altijd op de juiste plek en op jouw manier.

Doop, communie, lente, groei, familie, huwelijk, verjaardag, verrassing, of pensioen?
Als je er –feest kan aan plakken, is de kans groot dat je ervoor in de Afspraak terecht kan.

Je deelt die bijzondere momenten zoals jij dat wil. Van een organisatie helemaal in eigen beheer tot complete ondersteuning door onze partners. Bepaal zelf je plan van aanpak. In de Afspraak verplichten we je tot niets.

Welk feestje wil jij organiseren bij ons in de Afspraak

Babyborrel / Doopfeest

De Afspraak is een gezellige plek met alles wat je nodig hebt voor het eerste feestje van je kleine spruit. Op de mezzanine kan je een rustig hoekje creëren voor verzorging of een dutje.

Communie / Lente-groeifeest

Aftellen naar de grote dag! In de Afspraak kan je terecht voor een feest op maat. Neem een kijkje bij onze partners. Kinderen kunnen veilig en onbekommerd spelen in de afgebakende tuin of chillen op de mezzanine.

Familiefeest

Te weinig plaats thuis? Geen zin om je woonkamer om te bouwen? Een feest voorbereiden moet toch leuk zijn? De Afspraak is een gezellige locatie die voelt als thuis maar waar je ’s avonds ook, net als je gasten, voldaan de deur achter je dicht trekt.

Verjaardagsfeest / Drinks

Een gezellig onderonsje met vrienden, een verrassingsfeest… Ook hiervoor leent de Afspraak zich perfect. Enkele ideetjes: walking dinner, cocktailparty, tuinfeest, picknick, foodtrucks,…

Huwelijk / Jubileum

Grote liefde heeft niet altijd een groot feest nodig. In de Afspraak vier je een huwelijk of jubileum misschien in kleinere maar wel gezellige kring.
Maar de Afspraak verwelkomt ook graag koppels die op hun mooiste dag op zoek zijn naar een plek voor een korte stop. Zoals voor een klein etentje tussen fotoshoot en het grote feest…

Afscheid nemen / Rouwtafel

Op zoek naar een rustige omgeving met alle tijd en ruimte voor persoonlijke wensen? In de Afspraak kan je afscheid nemen in een huiselijke en warme setting.

Of wat je ook wil vieren...

Er is altijd wel een reden om te feesten, en is er geen dan bedenken we er eentje! Contacteer ons en we bekijken de mogelijkheden.