Vrijblijvend feesten en ontmoeten. Blijvend gezellig.

Doe je beter zelfDIY Events

Maak de Afspraak !

De Afspraak is geknipt om er je eigen events te organiseren. Denk aan een workshop, een pop-upwinkeltje of een kinderfeestje. Of zie je het iets groter met bijvoorbeeld maandelijks weerkerende events? Dan huur je de Afspraak aan voordeliger tarief. Contacteer ons voor een gedetailleerde prijsofferte.

De touwtjes in eigen handen bij ons in de Afspraak

Pop-up

Start-up maar nog niet voldoende eigen ruimte om je bedrijfje voor te stellen? Of wil je één van onze partners worden. Toon bezoekers wat jij uit je hoed tovert.

Workshops

Pottenbakker? Juwelenontwerpster? Taartkunstenaar? Laat de wereld zien wat je kan. Begin klein en gezellig in de Afspraak. Neem de bezoeker mee in je verhaal, laat het hem al doende ontdekken en promoot en verkoop je eigen creaties.

Kinderfeestjes

Nodig alle vriendjes uit! Neem oma en opa mee om pannenkoeken te bakken of trakteer op ander lekkers. Speel bij mooi weer samen in de tuin of bedenk zelf een andere leuke activiteit. Haal de Afspraak gerust overhoop. Thuis blijft alles tip-top in orde.

Gezellige onderonsjes

Kom eens kokkerellen met vrienden. Plan een tuinfeest met BBQ. Organiseer een familiequiz. Een avondje de Afspraak laat zich samenvatten als ongedwongen, gezellig genieten.

Andere voorstellen zijn bespreekbaar

Reserveer nu je locatie